New Step by Step Map For μόνωση με πολυουρία
New Step by Step Map For μόνωση με πολυουρία
Blog Article
Παράλληλα επικοινωνεί με τον χειριστή που εκτοξεύει την πολυουρία ή με τον εργοδηγό και ο χειριστής έχει έναν άνθρωπο-βοηθό από πίσω του που μετακινεί τα λάστιχα βοηθώντας την μετακίνηση του χειριστή στην επιφάνεια του έργου.
Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι η επιφάνεια παρουσιάζει διαφορετικές ιδιότητες ανάλογα με τα υλικά μίξης και το αποτέλεσμα μπορεί να είναι από θερμομονωτικός αφρός μέχρι ελαστική μεμβράνη στεγανοποίησης.
Ποιές είναι οι κύριες κατηγορίες Πολυουρίας δύο συστατικών
Μπορεί να εφαρμοστεί σε κάθε επιφάνεια ανεξάρτητα σχήματος ή δυσκολίας πρόσβασης, εξογκώματα ή κοιλότητες.
Φυσικά, ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δωθεί στο συνεργείο που θα επιλέξετε να σας εγκαταστήσει τη μόνωση καθώς μία ερασιτεχνική τοποθέτηση μπορεί να έχει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιθυεμείτε.
Ο αφρός πολυουρεθάνης είναι ένα θερμομονωτικό υλικό υψηλής θερμομονωτικής απόδοσης, με εξαιρετικά χαμηλό συντελεστή θερμικής αγωγιμότητας.
ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΩΝ ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ ΘΕΡΜΗ ΠΟΛΥΟΥΡΙΑ
Ακολουθούν οι τοπικές επισκευές αν και όπου χρειάζονται, με επισκευαστικό υλικό μη συρρικνούμενο κατά την πήξη του.
Λόγω λοιπόν της πραγματικά υψηλής και ουσιαστικής θερμομόνωσης που παρέχει, η συγκεκριμένη μέθοδος για μόνωσης ταράτσας είναι η ιδανική για κτήρια που ως get more info τώρα δεν είχαν καθόλου θερμομόνωση, καθώς επίσης και για παλιές κατασκευές που δεν αντέχουν να επιβαρυνθούν με σημαντικά επιπλέον βάρη, μιας και πρόκειται για την πλέον ελαφριά λύση για μόνωση ταράτσας.
Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι δεν είστε ρομποτ και στη συνέχεια πατήτσε αποστολή για να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας!
Με την θερμομόνωση εξασφαλίζετε πως το καλοκαίρι το κλίμα του σπιτιού σας θα είναι δροσερό, ενώ το χειμώνα θερμό.
“Αναπνέει” άρα δεν συσσωρεύεται υγρασία επιφάνεια του μονωτικού υλικού.
Για πληροφορίες ή παραγγελίες για συμβατική μόνωση ταράτσας
Προσοχή! Τα μονωτικά υλικά με κλειστές κυψέλες δεν “αναπνέουν” και δημιουργούν προβλήματα συσσώρευσης υγρασίας. Αν σε μια μόνωση ταράτσας χρησιμοποιηθούν υλικά που δεν “αναπνέουν”, οι χώροι γίνονται ανθυγιεινοί, απαιτείται συχνός εξαερισμός και συχνά παρατηρούνται φαινόμενα υγροποίησης υδρατμών και τελικά μούχλα.